Wat klanten zeggen

Irene, manager bij een Waterschapsorganisatie:
‘Dankzij Maarten heb ik geleerd steviger in moeilijke situaties te staan.’

Nico, werkzaam in het onderwijs:
‘Zijn aanpak was ‘out of the box. Mijn hele leven professionele hulp gehad om trauma’s te verwerken, maar Maarten’s aanpak was totaal anders.’

Anoniem, Directeur productiebedrijf:
‘Ik heb mijn invloed kunnen aanwenden om  mijn persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.’

Anoniem, bestuurder onderwijs organisatie:
‘In één woord ‘wonderlijk.’

Joost, Algemeen Directeur:
‘Een wonder van doeltreffendheid.’

Christopher, Prof. Dr. Universiteit van Maastricht

Maarten was my coach for several months in 2019. He is an excellent coach for personal development and work objectives. He has a thorough understanding of the challenges of the modern workplace and is very practical and solutions oriented. Without Maarten’s support in changing my focus and developing activities outside work that helped me take of myself I suspect I would have been overwhelmed. I strongly recommend him as a personal and life coach”.