Wat doe ik?

Met plezier werk ik met en voor mensen in organisaties. Daarbij help ik ze om hun eigen leiderschap te ontwikkelen en deze te plaatsen in de context van de organisatie.
Een verbinding van de harde organisatorische kant met de zachte mentale en persoonlijke kant. De ontwikkeling van mensen in organisaties stimuleer ik met zintuigenprikkelende methoden. Zo verbind ik hoofd met hart en buik. Ik geef trainingen en begeleid groepen in het realiseren van hun dromen en gewenste resultaten, ik coach medewerkers en neem assessments af. Bij voorkeur ontwikkel ik maatwerk trajecten waarbij ik de diverse diensten combineer.

 

Organisaties die gebruik hebben gemaakt van mij (in willekeurige volgorde):

 • Gemeente Den Helder
 • Gemeente Medemblik
 • Gemeeente Amstelveen
 • Gemeente Alkmaar
 • Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)
 • Heerhugowaard – Stad van Kansen
 • Esdégé-Reigersdaal
 • Bravilor Bonamat
 • Jongejans Luchttechniek
 • Vinkbouw
 • Bouw Mensen
 • Openbare basisschool Het Palet
 • Meer Primair
 • De Burg Groep
 • Scholtens Groep
 • Karsten Tenten
 • De Westfriese Knoop
 • Picturae
 • de NIJS
 • A. van der gragt Assendelft