Wie ben ik?

Ruim 15 jaar ben ik actief in het vak van trainer, coach, assessor. Naast een brede bedrijfskundige basis (HEAO), heb ik mij bijgeschoold met diverse opleidingen op het gebied van gedragsherkenning en -beïnvloeding. Ik ben gecertificeerd in het gebruik van SEB/SHL/ DISC/ EQ instrumenten.

Het meeste heb ik geleerd in de praktijk. Door te sparren met vakgenoten, te lezen over organisatieontwikkeling en te experimenteren heb ik mijn eigen stijl verfijnd. Natuurlijk ben ik nog lang niet uitgeleerd. Ik hou ervan om de grenzen op te zoeken en een situatie vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Zo maak ik muziek (trompet en basgitaar), loop ik hard, fiets ik op mijn racefiets, in de winter schaats ik. Ook ben ik een actief zeiler en geniet ik graag buiten in de natuur. Deze passies inspireren mij en geven mij rust en ontspanning.

Volgens mij komt echte transformatie vanuit een interne motivatie in combinatie met een opgeruimde, ontspannen geest en lichaam. Dit streef ik voor mijzelf na en breng ik over op mijn klanten. Mijn klanten bevinden zich zowel in de profit als de non-profit sector.