kom maar op 2020

Niets heb ik met goede voornemens…..maar toch…

De kerstvakantie is voorbij. Een periode van terug naar familie en vrienden. Sporten en ontspanning. Een heerlijke periode waarin de ruimte die het oplevert, tijd maakt voor nieuwe inzichten. Zo heb ik een broertje dood aan goede voornemens en het jaar beginnen met volle moed om de voornemens tot werkelijkheid te laten verrijzen.

En toch… ik betrap mij erop dat ik doelstellingen stel voor komend jaar. Zo wil ik mijn zichtbaarheid vergroten, het netwerk gestaag uitbreidden, zorgen voor een evenwichtige verdeling van opdrachtgevers en opdrachten, mijn ervaringen opschrijven en delen en heb ik heus wel een omzetdoel die voortvloeit uit deze inspanning. Stiekem geeft het wel energie om hiermee aan de slag te gaan. Kom maar op 2020!